Haberler

Cumhurbaşkanımızın Hâfız Abdullah Nazırlı’yı Ziyareti

ELAZIĞ SON HABER  |  Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan 14 Ocak 2018 günü İlahi Aşkın Sesi Yarışması’nın ilahi güftelerinin kaynağı olan Divan-ı Nazlı şiir kitabının müellifi Hâfız Abdullah Nazırlı’yı Elazığ’da ziyaret etti.

Yaklaşık bir buçuk saat Cumhurbaşkanı Erdoğan’la birlikte sohbet ettiklerini belirten Hâfız Abdullah Nazırlı, “Dün geldi. Fakat dün tedbirli geldi. Bir yere gitmeyecekti, oturdu bir buçuk saate yakın sohbet ettik konuştuk. Kendisinin bastırmış olduğu özellikle kendi ekibiyle birlikte inceletip bastırmış olduğu çok güzel bir Kur’an-ı Kerim hediye etti” dedi.

Hâfız Abdullah Nazırlı, “100 yaşına girmiş bir insanım. Bundan önceki hükümetin zamanlarında Cumhurbaşkanı değil mahalle muhtarı bile tenezzül etmezdi ki gelsin de bizi sorsun. Fakat elhamdülillah bugün Cumhurbaşkanımız geliyor, bizi soruyor, dakikalarca oturup sohbet ediyoruz. Bu nereden geliyor? İmandan geliyor. İmanı olmazsa bunu yapmaz. Sohbet ettik tabi hepsini söyleyemem ama inançlı bir insan, çok inançlı bir insan. Kur’an’a bağlıdır. Bugüne kadar hangi Cumhurbaşkanı Kur’an-ı Kerim bastırmış? Biz gerçeği söylüyoruz iftira atmıyoruz siz de söyleyin var mı bastıran böyle Kur’an- Kerim’i? Demek ki bu adamın içinde imanı var, sağlam bir imana sahiptir” dedi.


Haberin Devamını Okumak için Tıklayınız.


Tüm Haberler

1NİSAN
İlahi İcra
Yarışması
Başlıyor.

Duyurular

İlahi Aşkın Sesi Milletlerarası İcra Yarışması 1 Nisan’da başlıyor!

İlahi Aşkın Sesi İcra Yarışması Başvurları. 1 Nisanda Başlıyor.

devamı

İlahi Aşkın Sesi Dergisi Yayınlandı

İlim - İrfan - Ahlak - Hikmet Kültür - Sanat - Edebiyat Şiir - Tarih - Mûsıkî Dergisi yayın hayatına başladı. Derigiye erişmek için aşağıdaki linke tıklayabilirsiniz.

devamı

Başvurular sona ermiştir

Yunus Emre Yılı’na özel olarak bu yıl 3.sü düzenlenen İlahi...

devamı

Yarışmamıza artık 5 beste ile başvurabilirsiniz

Yunus Emre ve Türkçe Yılı nedeniyle Yunus Emre şiirlerinin bestelenmesini...

devamı

Yarışmaya başvuru ücreti kaldırıldı

Ülkemizin yaşadığı pandemi sürecinde sanat camiamızın da maddi-manevi sıkıntılar yaşadığı...

devamı

Başvuru için Güfteler Kitabı yayınlandı

Bu yıl Yunus Emre Yılı nedeni ile üçüncüsü yapılan İlahi Aşkın Sesi...

devamı